12 Eylül 2007 Çarşamba

dolanıyorum, sözcüklerin kıyısında...

taslak halinde bir kaç yazı. toparlanamıyor bir türlü. çıkamadım tatil modundan. ne zaman kabak koyu'nu düşünsem heyecanlanıyorum. tadı damağımda..keyiften ötesi bişeydi açıkçası. kabak manyak şirinler olarak yeni bir oluşum içindeyiz ya hadi bakalım hayırlısı.. modern şirin sülalesi durumu söz konusu..ormancı şirin, uykucu şirin, lojistik şirin, medikal şirin, evliya şirin, süslü şirin, çok şirin...şirin de şirin. biz eğlendik hem de fazlasıyla..


ne ile karşılaşacağımızı kestiremeden gittik..eğer pozitifsen, küçük şeylerle mutlu oluyosan, eğer kendin ile barışıksan, insanları ve doğayı seviyorsan mutlaka planın dışında +1 gece daha konaklarsın kabak koyu'nda. ki bu kendine vereceğin en güzel hediyedir. huzur dolar taşarsın, derin konulara girer, bir yudum şarap eşliğinde, bir kahkaha ile kendine gelir, kendinden geçersin..yazdıkça yazasın gelir. heranın tadını çıkarmak ister. köşkte topluca uyursun, sohbet bitmez de bitmez çünkü..


zaman yavaş geçer..oh be dersin ne güzel..havuzdan denizi izlerken, hücrelerinin dinlendiğini bilirsin. dostlukları, anıları, yemekleri ile harikadır kabak natural life :)

daha fazlası için : http://kabaksirinleri.blogspot.com/

1 yorum:

KABAKŞİRİNLERİ dedi ki...

Deryacım ne dese haklı vallahi Kabak’taki o güzel günler için
Aslında insan paylaştıkça mutlu oluyor, orayı bizimle yaşayanlar sanki daha iyi anlıyor bizleri Diğerleri de, yani sadece dinleyenler de olsa olsa mutluluğumuzdan keyif alıyorlar
Evet; Kabak “Manyak” edecek kadar güzel bir yer ve artık bizim Şirin Kasabamız hem orada Gargamel yok desek inanır mısınız :)
Çok Şirin