29 Ağustos 2008 Cuma

sol yanım


yüreğimin dilinden en iyi küçük serçe parmağım anlıyor nedendir bilinmez..? ikisi de sol yanımda olduğu için mi ki? bu sadece bir tahmin. sol elimin serçe parmağı 2 senedir sızlamamıştı.. birden sızıyı hissedince yüreğim gözyaşlarını dizginleyemedi. tüm senelerin sızıları geldi aklıma. canımı yakan tüm sözler..yaptığım haksızlıklar… beni daha çok üzen duyduklarım değil benim söylediklerim ya da sustuklarım!

en büyük vicdan azabım; onca yoğunluğumun içinde msn’de gözüm sana ilişti. sana söyleyemesem de; sen bana beni sevdiğini söylediğinde ben sadece “teşekkür ederim” dedim ya o an dünyanın en aptal yanıtını verdiğimin ve de seni ne kadar üzdüğümün farkındaydım. sevginin kutsallığına en çok inanlardan biri olarak, o güzel sözlerin karşılığında sadece “teşekkür ederek” sanma ki çok duyarsız biriyim..sana vereceğim her yanıt seni zaten üzecekti, ben o an sadece “teşekkür ederim” diyebildim.

gerçekten üzgünüm..ben de içerliyorum inan! sevgisizliğin uçurumunda, güvenilir bir sevgiyi göz ardı etmek sanma ki kolay.. bunu bil bana yeter. ve de artık başkası var mı diye sorma.. çünkü yok.

gözyaşlarım çene altımda buluştu, rotasını şaşmadan! en azından onlar bile buluştu diye bayat bir cümle yazmadan edemeyeceğim,

kim dedi anımsamıyorum ama güzel oluyormuşum ben ağlayınca. bana kalırsa şebek gibi oluyorum ya gerçi :)

ağlarken gülmek zorunda mıyım?

4 yorum:

atesinsesi dedi ki...

mendilimde gül oya
gülmedim doya doya

Omega Cruel dedi ki...

Bazen iltifatlara tesekkur etmek de boyle bisey. neden kendini suclu hissediyorsun ki?
Beni sevene ben hep en sonda tesekkur etmisimdir. iliski icinde tesekkur etse sevgilim bunun icin cok erken demisimdir.
Gercektende cok erkendi her seferinde cok erkendi. Cunku bana tesekkur etmesi icin daha neler yapacaktim. En basinda o uyurken onu dusununen biri olacakti. Hangimizin boyle bir luksu varki :(.
Uyandiginda onu dusununen biri olacakti.

Hepsine buradan bir kere daha Tesekkur ediyorum. hic unutmadim...
Seygilerimle;

sdt1994 dedi ki...

selam neden artık yazmıyorsun:(

derya dedi ki...

bilmiyorum, bilemiyorumm :(