9 Kasım 2008 Pazar

yenisi


hiçbir şeyin yenisini istemiyorum. elimdekiler bende kalsın. hatta eskilerimi de toplamak istiyorum.
bu kadar özleyeceğimi bilsem hiçbir eskimi göndermezdim, hiçbirinin gitmesine izin vermezdim.. yeniler ile bir yere varılmıyor, yokluğu acı dahi vermiyor. yeninin yerini hemen yeni bir yeni doldurabiliyor. fakat her yeni, eskiyi hep özlemle hatırlatıyor. özlem büyüyor..
geçmişe dayanan dostluklar öyle sıcak ki..öyle vazgeçilmez.
eski sevgililer bile onca yaşanmışlığa, kırgınlığa rağmen o sana kıyamıyor, sen ona kıyamıyorsun. özenin derecesi hep en hassas seviyede tutuluyor. uzaktan izliyor, şefkatin hep onunla oluyor.
yeniyi, tek kalemde yok sayarken, eskiyi yok sayma düşüncesi bile üzüntü veriyor.
yolumun kesiştiği tüm güzel insanlar, sizi çok özlüyor ve hep saygı ile anıyorum. iyi ya da kötü tüm yaşanmışlıklar adına sevgilerimle.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

selam eskilere karşı cok vefalı davranmışşınız size katılıyorum unutulmazlar.....sizin hatırlayabıldıgınız ilk aşkınız halen varmı ben cokk tan unuttum malesef ama cok zor olmuştu bazen kendımı yalnız hıssettığımde içimi yakar gecer

derya dedi ki...

ben de çoğu şeyi anımsamıyorum ama mutlu anılardan kısmen parçalar ansızın zihnime düşünce, gülümsüyorum. ilk aşkım mıydı bilemiyorum ama ilk sevdiğimin yüzünü bile anımsamıyorum. üzücü.

Unknown dedi ki...

selam ilk sevdiğinin yüzünü anımsamaman normal bence ben hiç unutmadım belki yüzünü unuta bılır bır ınsan ama kokusunu ve özellikle gozlerını unutamıyorum bence lise aşkları unnutulmuyor...belkide cocukluğun verdığı temız ve saf duygular olsa gerek

Aziz DOSTUM dedi ki...

Yazınızda gelenin gideni hep arattığından dem vurmuşsunuz hem de çok güzel bir dille.

Lakin giden gitmiştir artık, ne geri dönülür ne de gittiğinde aynı adreste bulunur.En acımasız olan zaman alıp götürmüştür aradığımızı. Ondan bize kalan sadece güzel bir anı ve yüreğimizi kavuran özlemdir.

derya dedi ki...

teşekkürler.haklısınız. en güzel avuntusu, düşününce yüzümüzde beliren tebessüm..iyiki yaşadım demek!